Saturday, 4 February 2012

My First Entry :)






Assalamualaikum........
hye semua...tak tau nak tulis...sbab ni first time buat blog..heehee..langsung tok tau ape..duduk dalam bilik asyik tgk roomate bz ngan blog dorang je..teringin jgk nk ada yg sendiri...tgk cm best je..dpt edit cantik2,berwane warni,tulis pelik2,klip2,bling2,dan mcm2 la..sabo je la tgk..

akhirnye.........
jatuh pade hari sabtu,tanggal 04/02/2012 terlahirlah blog saye yg bertajuk "kisah si budak hijau" wawawa...bukan main jakun asenye..bile yaya rumetku yg ajar semua ni..mule-mule malu asenye kat yaya...yela..suruh reka ayat...al maklum la sy  ni bdk "akaun" berayat2 ni bukan la reti sgt...klu kire2 laju la...hehe..pape thank sgt buat yaya...hehe kak baby dah mule laju mereka ayat...;)
korang nk kenal x yaya rumet sy ni??? jeng jeng jeng.....


ni la yaya...salah sorang dri rumet sy...diselalu ngaku yang diri die "garang" ..takut tau..hehe
yaya ni asal dr kulai johor..1st kenal die tgk bdk ni mcm suke nangis...lame2 duk dlm bilik ngn die mmg sungguh kuat nangis..pantang ckap sal ibu sore dh mule sebak..hehehe..buat yaya sory ye..dan utk semua sape nk kenal lebih lanjut sal yaya sila kunjung ke ~ cikyayamushukmasham.blogspot.com

dan dan dan....kat bawah ni plak rumet2 ku yg akan menjadi teman tido,makan,mandi,solat jemaah,nangis,suke,dan semua sepanjang beradanye driku di kolej kediaman yg terletak didalam PTSS..
 tau x PTSS tu ape?? kepade yg xtau... PTSS tu.... Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin..yg terletak di arau Perlis..sy salah seorang pelajar disini tau..bru je sebulan sy kat sini..rezeki dapat sambung diploma selame 2sem utk 1 tahun...



No comments:

Post a Comment